Rejser til USA – dét skal du se

USA er et land med en enorm skønhed og uendelige muligheder.

Fra de høje bjergtoppe i Rocky Mountains til de solbeskinnede strande i Californien er der noget for enhver smag i Amerika. Uanset hvad din feriestil er, er der visse seværdigheder, som du bare ikke må gå glip af på din rejse til USA. Her er fem af vores favoritter.

Frihedsgudinden, New York City: Frihedsgudinden er en gave fra det franske folk og står som et symbol på håb og frihed for alle, der kommer til USA’s kyster. Tag en færge ud til Ellis Island og besøg immigrationsmuseet, og klatre derefter op på Lady Liberty’s krone for at få en fantastisk udsigt over New York City.

Golden Gate Bridge, San Francisco: Golden Gate Bridge er en af de mest ikoniske broer i verden og strækker sig næsten 3 km over San Francisco Bay. Du får den bedste udsigt ved at gå eller cykle over broen – men husk at tage en jakke med, da der ofte kommer tåge ind fra bugten.

Grand Canyon, Arizona: Grand Canyon, Arizona: Grand Canyon er en af naturens mest utrolige bedrifter, som Coloradofloden har skabt gennem millioner af år. Gå en tur ned i kløften for at se de røde klippevægge helt tæt på, eller tag en tur i helikopter for at få et fugleperspektiv på dette naturvidunder.

Yellowstone National Park, Wyoming: Yellowstone er en af USA’s mest elskede nationalparker med gejsere, vandfald og et vildt dyreliv i massevis. Sørg for at tage en dukkert i de varme kilder, gå en tur på jagt efter bisoner og elge, og hold øjnene åbne efter bjørne!

Maui, Hawaii: Maui er et paradis på øen med noget for enhver smag – fra surfing og vandreture i verdensklasse til luksusresorts og golfbaner. Gå ikke glip af en køretur langs Road to Hana for at få en betagende udsigt over kysten, og sørg for at få et glimt af Mauis berømte solopgang i Haleakala National Park.

Der er uendelige muligheder for eventyr i Amerika – du kan bruge hele livet på at udforske alt det, landet har at byde på, og alligevel ikke se det hele! Vi håber, at denne liste har inspireret dig til at begynde at planlægge din næste ferie til USA. Husk, at når det gælder sightseeing i Amerika, er der virkelig noget for enhver smag.

Læs mere om rejser til USA på yukon-tours.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*