Egetræsstole er det nye sort

Moderne og nordiske hjem er kendetegnet ved lyse farver, naturlige materialer og meget åbne og minimalistiske indretninger. Der er dog mange veje som fører i den retning og derfor er der også mange muligheder og udfordringer, når man skal indrette sit hjem. Én af de sikreste grundsten i en fantastisk nordisk indretning, vil være egetræ og mere specifikt minimalistiske og nordisk designede egetræsstole.

Der findes mange typer af egetræsstole, såsom spisebordsstole i egetræ eller skamler, lænestole, barstole, gyngestole og bænke. Stole er ét af de møbler, som harmonerer rigtig godt med træ og ekstra godt med egetræ. Det er svært helt at forklare hvorfor, men det har sandsynligvis noget at gøre med stolens simple opbygning. Der skal ikke meget mere end 4 ben, et sæde og et ryglæn til at skabe fundamentet for en flot egetræsstol. 

Men hvordan finder man så den helt rigtige egetræsstol til sit hjem, hvad skal man kigge efter og hvad skal man være opmærksom på. Det vil vi prøve at hjælpe dig med herunder.

Vi har fundet 4 fantastiske sider med egetræsstole

Leder du efter den helt rigtige egetræsstol til dit hjem, så kan du med fordel kigge nærmere på de følgende sider.

Trendyfour Living

Trendyfour Living har været på udkig i hele Danmark efter nogle af de flotteste og bedst designede møbler. Ikke mindst har de et stort udvalg af spisebordsstole i egetræ fra bl.a. FDB Møbler og Living&more. Træet vil ofteste være FSC-certificeret, hvilket betyder at der er taget hensyn til miljøet og at der er lagt omtanke i produktionen af spisebordsstolene. Leder du efter en ny spisebordsstol i egetræ, så kan vi på det varmeste anbefale at kigge forbi Trendyfour Living.

IKEA

IKEA er den svenske gigant, som nærmest har alt mellem himmel og jord – heriblandt egetræsmøbler og spisebordsstole i egetræ. Du kender jo nok allerede butikken, men grunden til at vi har den med på denne liste er, at de har et rigtig stort udvalg af møbler i egetræ. Du kan roligt kigge lidt nærmere på deres udvalg, hvis du er på jagt efter en ny stol.

Bolia

Bolia har især gjort sig bemærket på deres lyse, naturlige og nordiske formudtryk i deres udvalg af møbler og indretningsstil. Derfor har de naturligvis også et stort udvalg af egetræsmøbler og egetræsstole. Bolia er desuden kendt for ofte at have udsalg, hvor man kan hente store besparelser på deres møbler.

Hay

Hay er en publikumsfavorit her i Danmark og de har virkelig gjort sig bemærkede på grund af deres flotte farver og store udvalg af fantastiske møbler. Det gælder ikke mindst deres møbler i egetræ og spisebordsstole i egetræ. Har du endnu ikke været inde og besøge deres hjemmeside eller fysiske butikker, så bør du komme afsted med det samme.

 

Må egetræsstole blive lakeret?

Spisebordsstole i egetræ eller andre egetræsstole kan både være utroligt smukke i deres naturlige træfarve, men de kan i særdeleshed også skinne, hvis de f.eks. er lakeret i en farve. Det kan være spisebordsstole i sort-lakeret egetræ eller i andre mere kraftige farver, så som røde stole, hvide spisebordsstole eller grå egetræsstole.

Vi håber på, at du nu er klædt endnu bedre på til at kunne finde din nye spisebordsstol i egetræ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*