Sådan får du råd til at rejse

Mange personer, der ikke har de højeste indtægter, drømmer stadig om at rejse rundt omkring i verden og få en masse oplevelser. Men hvordan kan man realisere disse drømme, hvis man ikke tjener mange penge? Herunder får du tre konkrete tips, som du kan bruge, hvis du ikke vil lade økonomien stå i vejen for din drømmerejse.

Læg et budget, og spar op

Denne strategi vil nok være den, som de blev bankrådgivere vil anbefale dig. Hvis du lægger et budget over din indkomst og dine udgifter, så kan du tydeligt se, hvor meget du kan spare op hver måned.
Hvis du gerne vil have råd til rejsen hurtigere, kan du eventuelt stramme dit budget en smule, så du lever for færre penge hver måned. Når du lægger budgettet, skal du huske samtlige udgifter, også de regninger der kun bliver trukket en eller to gange om året. Hvis du glemmer enkelte omkostninger, vil budgettet ikke hænge sammen i længden.
Dette er uden tvivl den mest økonomisk stabile løsning, men det er dog langt fra den hurtigste.  

Spar på pengene – rejs på budget

Hvis du ikke gider at vente på, at du har fået sparet nok penge op til rejsen, så har du også et par andre muligheder.
Du kan måske prøve at gøre din drømmerejse mere realistisk. Der er nemlig ingen, der siger, at en rejse til udlandet behøves at koste hverken 20 eller 30.000 kroner. Men hvordan kan man rejse på budget? Her er nogle af de ting, du kan overveje: 

  • Destination
  • Transport
  • Overnatning
  • Mad og drikke

Der fines nogle destinationer, der er meget dyre, men der findes samtidig også nogle, der er ret billige. Derfor kan du med fordel prioritere Tyrkiet og Bulgarien over Cypern og Spanien, hvis du gerne vil spare penge.
Det er ofte nødvendigt at flyve til destinationen, så du bør altid gøre dig selv den tjeneste at sammenligne flypriser, inden du køber din billet.

Hvis du ikke har brug for at bo på det fineste hotel, kan du ofte finde mange billigere alternativer – fx hostels.

Mad og drikke på ferien kan godt blive meget dyrt. Men på nogle destinationer, fx Tyrkiet, er det faktisk meget billigere end Danmark, og derfor kan dette blive en meget lille økonomisk post.

Lån penge til ferien

De to ovenstående muligheder har det tilfælles, at du rejser for penge, som du allerede har. Men disse to muligheder hænger ofte sammen med denne mulighed. Der er nemlig intet galt i at låne penge til ferien. Online kan du finde en masse lån, som du kan bruge til at finansiere din drømmerejse.
Hvis du rejser på budget og har sparet en smule penge op, så kan du sagtens låne de sidste par tusinde kroner, så du kan komme afsted på rejsen.

Hvis du finder en fornuftigt lån online, så kan du hurtigt tilbagebetale lånet, når du kommer hjem fra ferien med en fornyet energi. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*