De 5 bedste datingsites for singler

Fritid er skønt, men endnu bedre er det, hvis man har nogen at dele den med, og ikke kun en ven, men sin sjæleven og partner. Det er bare ikke altid let, lige at finde den eneste ene. Vi er et meget travlt samfund, hvor alle har travlt med hver deres ting. Derfor vælger rigtig mange danskere at finde den eneste ene online: Vi gør næsten alt andet online, så hvorfor egentlig ikke? Man behøver ikke altid det romantiske tilfældige møde for at finde den perfekte partner for livet. Det gælder om kemi og kærlighed, og det kan findes over alt – også ved dating online!

Et væld af datingsites – men hvilke skal man gå efter?

Med hensyn til datingsites, så er der rigtig mange sider at vælge imellem, og naturligvis er der en stor variation i, hvor gode de er. Ifølge en brugerundersøgelse, så er top 5 følgende datingsites:

  1. plads: Dating.dk med 9,9 i tilfredshed.
  2. og 3. plads: Academic singles og plus.dk, som begge har scoret 9,8 i tilfredshed. 
  1. og 5. plads: Singles50 og be2, som begge har fået 9,7 i tilfredshed.

Forskellige målgrupper til forskellige datingsites

Man skal dog lægge mærke til, at hver eneste datingside har sin egen målgruppe. Nogle appellerer bredt, hvorimod andre er mere målrettet. Tager man en datingside som Dating.dk, så er det en meget bred side, hvor alle er velkomne, og det samme gælder for be2. Det betyder, at udbuddet er meget stort, men samtidig kan man også risikere at skulle bruge unødvendig tid på brugere, som ikke falder inden for ens smag. 

Anvender man filtrene, så er man naturligvis hjulpet godt på vej, da dette foregår som en grovsortering. Selve sidernes opbygning appellerer også til forskellige befolkningsgrupper. De unge vil gerne have en masse smarte og nye funktioner, så de kan gøre søgningen endnu mere målrettet og præsentere sig selv på mange forskellige måder inden på deres profil.

Den ældre gruppe søger typisk en gennemskuelig side med nem navigation

Her vil den ældre gruppe ofte være mere lige til, hvor tingene ska være sat nemt og overskueligt op, så det er hurtigt og nemt at navigere rundt på siden. Det gælder eksempelvis for sider som Singles50, der henvender sig til singler over 50 år. Her vil der typisk være mere fokus på at skrive med andre singler og ad den vej navigere rundt i modsætning til de unge, som hurtigere vælger og vrager på baggrund af profilerne.

Datingsite for akademikere, der går efter en partner med karrieredrømme

Nogle singler søger en partner, som har mange livssyn til fælles og dette gælder især uddannelse. Academics singles er for de, der har høje ambitioner i livet med hensyn til karrieren og som søger de samme værdier i en kommende partner. 

Lidt smart og stadig nemt og overskueligt for 40plus

Man kan også sagtens være et sted, hvor man gerne vil have lidt ekstra features, men hvor der stadig er fokus på, at datingsiden er nem at navigere rundt på. Her er 40plus et rigtig godt eksempel. Eneste krav er selvfølgelig, at man er over 40 år. 

Opret en gratis profil og smag på siden, inden du bruger penge på den

Det er muligt at oprette en gratis bruger på alle disse top 5 datingsites for singler. Sidenhen kan man altid tilkøbe ekstra features og muligheder. Men netop det faktum, at man kan prøve det gratis, det er rart, så man kan få en fornemmelse af siden, inden man bruger penge på den. Nogle vælger også helt at undlade betalingssider og derved kun have den mest basale, gratis profil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*