Alt om Hama perler

Vil du lære at lave Hama-perler? Det er et sjovt og nemt håndværk, som kan nydes af folk i alle aldre. I dette blogindlæg vil vi lære dig, hvordan du laver disse farverige perler ved hjælp af et par enkle trin. Når du først har styr på det grundlæggende, er du velkommen til at eksperimentere med forskellige designs og farver. Du kan skabe alt fra enkle mønstre til indviklede designs, der helt sikkert vil imponere dine venner og familie. Så hvad venter du på? Begynd at lave håndværk i dag!

Køb Hama perler

Først skal du have fat i nogle Hama perler. Undermyroof har et stort udvalg af Hama perler. Du kan også finde dem i enhver hobbyforretning. Når du har fået dine forsyninger, skal du beslutte, hvor mange perler du vil bruge til hvert design. Dette afhænger af projektets størrelse og kompleksitet. Generelt set bør der ikke bruges mere end 40-50 Hama-perler til et enkelt design.

Det skal du bruge

Dernæst er det tid til at indrette dit arbejdsområde. Du skal bruge noget fladt med kanter, så perlerne ikke falder af, og noget at sætte dem på, f.eks. vokspapir, karton eller en plade med plader, der er specielt beregnet til Hama-perleprojekter. Nu, hvor alt er klar, begynder du at tråde perlerne på den ene ende af en strygesnor, indtil du har det ønskede antal perler pr. motiv.

Strygning og afskalning

Når perlerne er placeret, er det tid til at stryge dem. Hvis du bruger en plade, skal du sætte den i en ovn i ca. 3 minutter, eller indtil perlerne begynder at smelte sammen (pas på ikke at overophede dem). Hvis du bruger vokspapir, skal du lægge det på en flad overflade og dække det med et andet ark vokspapir, før du kører et strygejern hen over det i ca. 10-15 sekunder. Dit design er du færdige og klar. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*