DER Privatlån – Et ansvarligt lån som giver dig frihed

Har du fået behov for et lån? Eller har du en drøm, du gerne vil virkeliggøre? Så skal du måske give DER Privatlån en chance. Hos DER får du nemlig mulighed for at låne helt op til 100.000 kr. over en periode på op til 3 år. Du har masser af mulighed for at forkorte perioden ved at tilbagebetale større afdrag, og derved indfri din gæld tidligere end først bestemt. Det er nemt og fordelagtigt!

Hvad kan DER Privatlån tilbyde dig?
Hvorfor bør du overveje at tage dit privatlån hos DER? Det er der mange gode grunde til. For det første lader DER dig låne op til 100.000 kr. lige nu og her til en fast og relativt lav rente. Du kan dog senere vælge at forøge dine afdrag, så du får indfriet din gæld hurtige end forventet. Og skulle du få plads i økonomien, kan du vælge at tilbagebetale hele dit lån, når det passer dig. Det koster ikke ekstra.

Låneprocessen er enkel og hurtig og kan inddeles i 3 trin:

  • Først udfylder du et skema med personlige oplysninger, bopæl og civilstand, beskæftigelsesforhold og slutligt bankoplysninger.
  • Herefter logger du ind med NemID som giver DER Privatlån adgang til skatteoplysninger der kan hjælpe dem med at lave en præcis kreditvurdering.
  • Hvis du ansøger indenfor DERs arbejdstider, vil du efter blot 1 time få svar på din ansøgning. Bliver du godkendt, vil du modtage dine penge samme dag som låneaftalen underskrives eller senest dagen efter.

Det er let og hurtigt at låne fra 10.000 helt op til 100.000 kr. hos DER, og foretager du et privatlån hos DER, får du helt selv lov til at vælge, hvad pengene skal bruges til. Det er nemlig sådan, at ved et privatlån er du ikke tvunget til at redegøre for, hvad pengene skal anvendes til. I forlængelse heraf behøver du heller ikke stille ejendele som sikkerhed, når du tager lånet.

Det er anderledes fra de fleste banklån som oftest kræver begge dele. Det kan betyde at renten på et privatlån er lidt højere, men med den øgede frihed og friheden til at indfri lånet tidligere end først planlagt, kan det sagtens være en god investering alligevel.

 

Hvad kræver det at låne hos DER Privatlån?
Som enhver anden låneudbyder stiller DER Privatlån nogle specifikke krav til sine debitorer. For at kunne tage et lån gennem DER Privatlån er det et krav, at du har NemID. Det skyldes at det er vigtigt for din låneudbyder at have adgang til din årsopgørelse, for at kunne danne sig et overblik over din økonomiske situation, og for derigennem at kunne lave en nøjagtig kreditvurdering.

 

Det er i begge parters bedste interesse, at kreditvurderingen er korrekt, så låneaftalen bliver indgået på de bedste præmisser for begge parter. På den måde bliver du også beskyttet fra at foretage lån, som det vil være urealistisk for dig at tilbagebetale.

 

Det er også et krav, at du for at kunne foretage lån gennem DER Privatlån ikke er registreret hos et skyldnerregister. Skyldnerregistre som RKI og Debitorregistret er lister over personer som er blevet indmeldt af eksempelvis låneudbydere, fordi de ikke har været i stand til at tilbagebetale sin gæld fra forrige lån. Det er derfor risikabelt for en låneudbyder at indgå i låneaftaler med personer i denne situation.

 

Nogle låneudbydere tager risikoen, men kræver højere renter på de pågældende låneaftaler. DER Privatlån vil dog hellere tage en mere ansvarsfuld tilgang, og nægte lån til personer som er opskrevne i skyldnerregistre.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*