Hvilken vandpibeslange passer dit setup bedst?

Der kan være store forskelle på vandpibeoplevelser alt afhængigt af, hvilket, og hvor meget, udstyr du har.

Det samme gælder for dine vandpibeslanger. På overfladen kan disse syntes ligegyldige, men hvis man dykker ned i, hvad der giver en god rygeoplevelse på den lange bane, så spiller de en væsentlig rolle.

For at kunne maksimere din oplevelse er det nødvendigt at kende til de forskellige slanger og deres individuelle karakteristika. For eksempel hvad er forskellene, hvad kan vaskes og ikke vaskes og hvilket materiale er bedst til dit behov?

Hertil er der 3 forskellige slanger, som du bør kende til.

 

Slanger til engangsbrug

Denne type slange er den billigste og er som regel lavet af plastik.

Som navnet antyder, som er det kun meningen, at denne slange skal bruges én gang, men hvis du virkelig gerne vil, så kan du rense dem og så kan du bruge dem igen.

Selvom den kan vaskes, så skal du dog ikke forvente, at kvaliteten af oplevelsen er god enten fra starten af eller ved slutningen af din rygning.

 

Traditionelle slanger

En traditionel slange er typisk konstrueret i læder og et andet stof på dens yderside. Denne type slange kan også vaskes.

Her skal du dog være opmærksom på, at indersiden af nogle traditionelle slanger kan være lavet i stål, hvilket altså betyder, at denne type ikke kan vaskes, da indersiden ellers ville ruste med tiden.

En læderslange anbefales, hvis du ryger mange forskellige tobaksmage. Så skal slangen nemlig vaskes for at smagene ikke blandes og du får den mest konsistente smagsoplevelse. Hvis du til gengæld kun ryger én smag, så er en slange med en stålinderside fint til dette behov.

 

Moderne slanger

I takt med at vandpiben er blevet mere populær, så har slangerne udviklet sig. De moderne vandpibeslanger er ofte lavet af metal og silikone. Der er dog også mange producenter, der laver aluminiumsslanger.

Alle disse typer slanger kan vaskes og er meget holdbare i forhold til engangsslangen og de traditionelle slanger.

Der innoveres også med de nye slanger, hvor nogle af dem kommer med et slags net uden på silikonen, der forhindrer støv i at gøre slangen klam med tiden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*