Den bedste fødselsdagsgave jeg har fået

Så kom dagen. Det var en tirsdag morgen. Jeg skulle en masse i dag. Jeg skulle i skole, og være sammen med vennerne. Så skulle jeg senere ud at spise med min familie. Det var nemlig i dag at vi skulle holde min fødselsdag. Jeg bliver 17 år. Eller det blev jeg for 2 dage siden, men det er i dag hele familien fejrer det med mig. Jeg har virkelig glædet mig. Især til at åbne mine gaver.

Klokken var 7:30 og det var tid til jeg gjorde mig klar til skole. Jeg bor heldigvis 5 minutter væk fra skolen, så jeg kan altid gøre mig klar senere end andre. Jeg begyndte at børste mine tænder og tage tøj på. Så gik jeg ud ad døren og mod skolen. Jeg var fri 15 i dag. Det var en hård dag i skolen, men den skulle bare overstås. Jeg spillede lidt fodbold med mine venner i frikvarteret, og fik noget god frokost. Da vi havde fri tog jeg så hjem. Jeg gjorde mig klar til senere, da jeg skulle ud at spise med familien. Det blev så lidt senere, og vi tog ud til en restaurant. Hele familien var der. Det var virkelig hyggeligt med virkelig god mad. Jeg fik de bedste gaver. Jeg fik en iPhone 11 som jeg har ønsket mig i så lang tid. Jeg var så glad. De blev så sent og vi tog hjem af. Næste dag i skolen viste jeg mine venner min telefon. Men da jeg tog den ud af lommen, røg den ud af min hånd, og ned på jorden. Skærmen smadrede uheldigvis. Jeg tog ned til fixphone, for at få skærmen repareret. De klarede det heldigvis meget hurtigt. Jeg var ellers bange for hvad mine forældre ville sige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*