Matchende dåbssko og tilbehør til dåben

Nu hvor du har besluttet dig for en dåbskjole eller et outfit, fuldend looket med et par smukke barnedåbssko. Dåbssko skal være hvide, der matcher farven på outfittet.

Vælg et par trendy små hvide sko, der er behagelige og ser elegant ud på din lille piges fødder. Du kan vælge enkle og traditionelle dåbssko. Hvide dåbssko med spænde ser også godt ud.

 

For din baby dreng, gå med snøre-lukning bløde sko, eller du kan vælge en, der har velcro lukning. Skoene fås i læder eller satin.

 

Du har allerede valgt outfittet og et par fine sko til din babys barnedåb. Pep det op med smukt tilbehør, der er praktisk og fuldender looket.

 

Dåbshåndklæder

Lige efter at babyen har fået hans eller hendes hoved drysset med helligt vand, skal du tørre hovedet med et blødt hvidt dåbshåndklæde. Disse fås i broderet eller satinarbejde.

 

Dåbstæpper

Hvis vejret forbliver koldt, og du skal pakke din baby ind i et tæppe, mens du går i kirken, er et dåbstæppe et must-have. Det vil ikke kun holde babyen varm, men vil også overholde dresskoden.

 

Dåbskyse

Normalt vil ethvert babypigedåbstøj eller babydrengetøj, som du vælger, have en dåbskyse. Men hvis din kjole ikke bærer en, kan du altid købe en separat for at matche den nøjagtige kjole, du vælger. Dåbshuer fås i bomuld, broderet arbejde eller satinarbejde på det. Nogle blonde hætter er også en smuk tilføjelse til kjolen.

 

Dåbssmæk

Dit barns dåbsdragt er ufuldstændigt uden en dåbssmæk, der har smukke blomstermønstre eller broderet arbejde på. Det har normalt religiøse symboler såsom et kors eller en due. Find en, der er lavet af kvalitetsbomuld, eller du kan vælge en satin.

 

Dåb er en speciel lejlighed for hele familien, og det er afgørende at finde en ideel kjole eller outfit til din baby. Før du vælger en kjole, skal du sørge for at tjekke kjolens kvalitet for maksimal komfort for dit barn.

 

Det beste og største udvalg af dåbstøj smukke dåbskjoler, som kan købes på nettet finder du hos Oli Prik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*