Rådgivende ingeniør – den samme rådgiver under hele dit byggeprojekt

Foto: Shutterstock.com

Annoncør betalt indhold

Det kan være uoverskueligt med et større byggeprojekt. En rådgiver kan være med til at lette det organisatoriske arbejde og holde styr på alle ingeniør detaljerne, så dine ønsker kan blive realiseret. En erfaren rådgivende ingeniør har et stort kendskab til branchen og kan hjælpe din virksomhed med vejledning og vurdering. En god rådgivende ingeniør vil deres kunder det bedste og ønsker at være en hjælpende hånd, guide og tovholder. Gennem dine ambitioner, vil en rådgivende ingeniør være med fra tanke, projektering, udarbejdelse og en ordentlig afslutning med et resultat der stemmer overens med dine forventninger.

Arbejdsprocessen er individuel

Arbejdsprocessen for en rådgivende ingeniør kan være forskellig, afhængig af dine ønsker og projektets omfang. En rådgivende ingeniør kan hjælpe dig med at blive klogere på tilstandsrapporten og udarbejde en længere vedligeholdelsesplan for bygningen. Planlægningen for projektets økonomi, sammensættes i samarbejde med dig og den rådgivende ingeniør, hvorefter den kan vedtages. I forbindelse med planlægningen kan din rådgivende ingeniør hjælpe dig med at indhente tilbud og udarbejde en entreprisekontrakt. Vigtigt af alt er, at budgettet overholdes undervejs og at kvaliteten er som aftalt og efter forskrifterne. Din gennemgående rådgivende ingeniør hjælper dig hele vejen og holder løbende budget kontrol med projektet og sikrer at kvaliteten og aftaler overholdes. Efter udførslen kan det aftales, at din rådgivende ingeniør gennemgår projektet sammen med dig og opnår en ordentlig afslutning med et endeligt byggeregnskab og kvalitets kontrol.

Få hjælp til energiberegningerne og byg mere miljørigtigt

En rådgivende ingeniør hjælper dig ikke kun med de helt basale beregninger. Det er muligt at få hjælp til energiberegningerne for at du kan optimere dit byggeprojekt til at blive konstrueret mest muligt efter de nyeste miljø forskrifter. Med et byggeprojekt der er udarbejdet efter flere af de nyeste miljømæssige tiltag, kan du maksimere projektets værdi, også i fremtiden. De mange matematiske beregninger har din rådgivende ingeniør helt styr på, så ikke du skal spekulere over de spå decimaler. Beregninger for dit renovations- eller byggeprojekt, gælder også indenfor miljø-vurderingen af projektet. Ganske enkelt vil det at få udarbejdet energiberegninger grundigt, være med til at kunne optimere projektets som investering og være målrettet en langsigtet plan.

Din rådgivende ingeniør er din ekspert i byggerådgivning

Med en dygtigt rådgivende ingeniør får du en specialist indenfor byggerådgivning og som har kendskab til flere områder på byggemarkedet. Du får mulighed for at opnå en tilstrækkelig rådgivning til vurdering af projektet, både juridisk, økonomisk og fagligt. Med en saglig og grundig gennemgang og rådgivning af dit byggeprojekt, opnår du ikke kun en løsning her og nu, men en konstruktion der over tid kan øge den samlede værdi. Uanset om der er tale om en renovering eller et nybyggeri, kan en rådgivende ingeniør være den der i den sidste ende gør hele forskellen for investeringens værdi. Uanset hvilke ønsker eller hvilke problemer du måtte have, er din rådgivende ingeniør ekspert i at vurdere og analyser enhver situation for dig som kunde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*