Ego AIO Kit – bedste børnevenlige damp

Det har aldrig før været nemmere at dampe så lækkert som med et fantastisk starter kit fra Joytech og Aspire. Det er damp på rygende himmelflugt – lækrere, hottere, mere dampende enklere eller børnevenlig bliver det bare ikke – alt sammen All-in-One (AIO). 

Enkelt og emmende hot samt ekstra sikker

Med en AIO er tanken og batteriet samlet, dvs. e-cigaretten kan ikke skilles hvilket får den til at minde meget om en nikotin-cigaret. Eneste forskel er at der ingen skadelige stoffer er og at der som med alle andre e-cigaretter løbende skal påfyldes e-juice – i dette tilfælde på tanken med en smart spiralform der minimerer chancen for spild. Det er cool kits og camoulage, varme og virile watts samt stærke og skønne smagsoplevelser – alt sammen forenet i en lækker lille maskine. 

Disse enkle eGo AIO e-cigaretter har integreret 1500mAh-batteri samt tank og er dermed legende lette at bruge. Det gør dem gode som startsæt, men de kan i princippet bruges af både nybegyndere og erfarne dampere – i alle tilfælde er de en dampende god og enkel løsning med skjult Air-flow-kontrol der lader alle sanser dampe af begejstring. Et Joytech ego aio kit er en lille investering for garanteret tonsvis af dejlige timer med unikke dampende åbenbaringer. Det eneste det kræver for at komme i gang er lysten og interessen – alt andet kan læres i en rygende fart. Den løbende vedligeholdelse er lige så legende let og ligetil. 

Det lille vindue i e-cigaretten giver et designmæssigt modspil og lader dig se ind i dampens hjerte der også lyser op – en fed effekt for dampende oplevelser og mulighed for at se, hvornår det er på tide at finde nye smagsvarianter. Tanken på 2 ml. er nem at efterfylde med alverdens lækre smagsoplevelser – det er bare om at tage for sig af retterne.

Alle udvalgte hos Easy to Smoke har alle et meget strømlinet design med udgangspunkt i e-cigarettens indbyggede tank, og som noget helt nyt er der tilføjet en børnesikring når toppen skal afmonteres. Selvom dampning normalt ikke er noget for børn, vil selv børn legende let kunne betjene disse e-kit. Hvis du har mindre børn, kan du trygt lade din e-cigaret ligge frit fremme uden at der kan ske skade på hverken barn, e-cigaret eller inventar. Ligeledes kan den heller ikke tændes ved et uheld, da den ikke kan tændes med et enkelt hurtig klik. Tværtimod skal man trykke 5 gange for både at tænde og slukke – sikkert, men det bliver alligevel ikke nemmere. 

I stedet for mange små dele skal du blot bekymre dig om at nyde den liflige damp. Opladertiden er kort, dampen er god, og oplevelsen er dampende unik.

Med andre ord er et kit fra Joytech eller Aspire det helt rigtige til dig som ønsker sub-ohn-damp uden for mange tekniske tosserier eller bøvlede reguleringsmuligheder i de mest elegante farver. Ren luksus og kvantespring i kvalitet serveret uden for mange dikkedarer. 

Elegante e-cigaretter og cool kits – nytænkning er ren nydelse

Joytech Ego AIO er toptunet teknologi pakket ind i et minimalistisk lækkert lommeformat med masser af positive anmeldelser fra både kunder og kendere. 

Med nikotinfri og nådesløs nytænkning er det lykkedes at udvikle denne perlerække af fantastiske e-cigaretter der personificerer selve grunden til at dampe – som en fugl Fønix genopstår den af røgen og efterlade den ikke andet end dejlig damp uden skadelige stoffer. Den er lille, men en eksplosion af smag og damp og kommer i en række skønne forførende frække farver og mønstre der perfekt kan afspejle din personlighed og din stil – et ekstra lille modeaccessoires. Med en af disse emmende e-cigaretter er det sikkert, stabilt, systematiseret og samtidig superstilfuldt og skidesjovt at dampe, både som pro og probox, altid til bedste pris. 

Til denne type e-cigaretter anbefaler vi at bruge de normale e-juices på enten 50VG/50PG eller de tyndere 70PG/30VG. Se her Easy to Smokes skønne udvalg af e-væsker – kronen på dampoplevelsen og din adgang til et sundere liv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*