Lej et telt til dit næste arrangement

Der er rigtig mange, der godt kan lide at holde en fest derhjemme. Om det så er en ”bare fordi”-fest, hvor der skal danses og snakkes løs til den lyse morgen, fordi man savnede de gamle venner, eller om det er et bryllup, hvor man gerne vil have de nærmeste og fjerneste med. 

Eller en konfirmation, hvor det er umuligt at skære i gæstelisten, fordi der er så mange obligatoriske familiemedlemmer, der står selvskrevet på invitationen, at huset hurtigt bliver fyldt op til randen. Hvad skal man så stille op, hvis der knap er plads til hovedpersonerne? Det ligger lige for: Teltudlejning! 

Se de mange muligheder for teltudlejning på Telttilfest.dk. Teltene fås i alle størrelser og passer til al slags vejr. Og så kan man få alt det tilbehør med, som man kan forestille sig, man får brug for. Det er nemt og så behøver man ikke tænke på egetræsgulvene inde i stuen, der ellers ville blive dækket til af rødvinspletter og prikker fra stilletterne. 

Få ro på nerverne

Forestil dig dette. Brylluppet er om lørdagen. Alle er spændte og smånervøse for, om det hele nu går, som det skal. Bliver den gamle onkel mon fuld igen og holder endnu en alt for lang, upassende tale? Regner det, når brudeparret træder ud af kirken og kan alle nu huske tidspunktet for ceremonien? 

Kan maden holde sig varm til alle gæsterne er ankommet, og passer laks og hvidvin overhovedet til resten af menuen? Alle disse tanker er næsten umulige at slippe for. Tanker som disse hører de fleste fester til. Om det så er bryllup, konfirmation, dåb eller noget andet stort, der får nerverne i gang hos værterne. 

Det er her, hvor teltudlejning kommer ind i billedet, som en af de bedste ideer, man kan få til at dulme tankemylderet! Særligt, da man altså kan stille teltet op dagen før og i det mindste være sikke på, at omgivelserne er i top! 

De mange muligheder 

Man kan gøre det selv, eller man kan få hjælp til at sætte teltet op. Teltene er solide, man kan bestille et trægulv til, der holder på varmen og endda få lyskæder sat op, der sikrer den gode og hyggelige aftenstemning. 

Måske kan en enkelt eller to diskokugler også monteres, hvis det er den slags fest, hvor der skal danses til den lyse morgen! Derudover er der telte i alle størrelser og til alle de arrangementer, man kan forestille sig. Og det er uanset om det er til private fester, til julefrokosten i firmaet eller til den store vejfest. 

Så lej et telt til dit næste arrangement og slip for et rodet hus dagen derpå! Tanken om at man kan lukke døren til haven og gemme opvasken derude, er vel heller ikke helt skidt? Så kan man tage den op ad dagen, når kræfterne er vendt tilbage til kroppen, og oprydningen ikke føles lige så uoverskuelig, som da man vågnede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*