Træt af dit job? Tjen penge online

De fleste danskere arbejder som lønmodtagere i et 8-16-job, men ifølge flere undersøgelser er rigtig mange af os trætte af et eller andet i vores arbejde. Det kan være en sur og uretfærdig chef. Måske et dårligt arbejdsklima, eller en beliggenhed, der kræver, at vi skal pendle frem og tilbage hver dag. 

Samtidig udtaler til stadighed flere af os, at vi drømmer om at blive selvstændige og starte vores eget. Er du træt af dit lønmodtagerjob, men er du ikke helt sikker på, at din økonomi kan bære, at du siger op og hopper ud i tilværelsen som selvstændig eller freelancer? Her får du serveret en række forslag til, hvordan du kan tjene penge online. Tjen penge online – du kan finde flere råd på lånet.dk. 

Gør det, du er bedst til – og tag penge for det

Du skal selvfølgelig arbejde med det, du er bedst til, og som du brænder for. Det siger næsten sig selv. Men ved at sige farvel til den trygge tilværelse med fast job og månedsløn kræver det, at du finder nogle, som vil betale for det, du kan. Som freelancer har du en lang række muligheder for at eksponere dig selv og dine evner. 

Du kan selvfølgelig lave din egen hjemmeside, hvor du skilter med dine kompetencer og erfaring, men du kan med fordel kombinere dette med en profil på diverse freelancerplatforme som fx Amino, Upwork og Worksome. Her kan du byde ind på freelancerstillinger samt enkeltstående opgaver og den vej igennem få adgang til kunder og samarbejdspartnere, der har behov for det, du kan. I starten vil du nok opleve, at det kan være svært at komme igennem til kunder uden et navn i branchen og uden nogen referencer, så start eventuelt ud med rigtig gode tilbud på din arbejdskraft, så du kan opbygge et kendskab til dig og din forretning. 

Start en webshop

Har du sans for købmandskab? Vil du gerne starte en digital butik? Så skal du da med på webshopbølgen. I disse år skyder den ene netbutik op efter den anden, og det er ikke en overdrivelse at sige, at alt tilsyneladende kan sælges online. Det er blot om at finde det eller de produkter, du brænder for, og så ellers stable en digital forretning på benene. Der ligger selvfølgelig en lang række opgaver i markedsføring og eksponering, men som webshopejer bliver du på alle måder herre i eget hus, så du helt selv kan diktere din hverdag og bestemme hvornår, hvad og hvordan. 

Lav affiliate marketing

Har du meget på hjerte, og er du inspirerende? Hvis du samtidig også har skrivekløe, kan affiliate marketing helt sikkert være noget for dig. Her tjener du penge på at henvise kunder til andre virksomheder, der betaler dig en provision, hver gang dine henvisninger køber noget. Det kræver ikke verdens største setup, hvis blot du har følgere, der vil købe de ting, du anbefaler. Det kan både være igennem en blog, en YouTube-kanal eller et andet medie. Det er sådan set helt op til dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*