Løvegården

Et besøg hos Løvegårdens Landhandel er en oplevelse for alle sanser. Her kan du købe friske, lokale og glutenfri produkter fra egen gård og andre nærliggende producenter, samt se og røre ved de glade dyr, der lever i naturskønne omgivelser. Løvegården er et lokalt familielandbrug med fokus på sundhed, bæredygtighed og biodiversitet.

Løvegården ligger ved Suldrup i Nordjylland, hvor den har eksisteret siden 1760. I dag driver familien Johansen gården, som består af cirka 70 hektar jord, fordelt på eng, skov og marker. På gården bor der blandt andet Mangalitza grise, Boergeder og campisthøns, som alle har god plads til at udfolde sig og spise friskt græs og urter. Gården har også en stor køkkenhave, hvor der dyrkes forskellige slags grøntsager uden brug af sprøjtegifte og kunstgødning.

I gårdbutikken finder du et stort udvalg af varer, som alle er glutenfri. Det gælder både egne produkter, som kød, æg, grøntsager, marmelader og krydderier, samt varer fra andre lokale producenter, som brød, kage, pasta, øl, flødeboller og meget mere. Du kan også finde delikatesser som pesto, tapenade, oliven, ost og chokolade. Butikken har åbent alle dage fra kl. 08.00-20.00, og du kan betale med mobilepay eller kontant. Der er høflig selvbetjening, men du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Hvis du vil have en endnu bedre oplevelse af Løvegården, kan du booke en rundvisning, hvor du får lov til at se og røre ved dyrene, høre om deres historie og pleje, samt smage på nogle af gårdens produkter. Rundvisningen varer cirka to timer og koster 75 kr. pr person. Børn under 3 år er gratis. Der er også mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, som for eksempel salg af juletræer, pyntegrønt og julevarer i december, eller påskeægsjagt i april.

Løvegårdens Landhandel er et sted, hvor du kan handle ind med god samvittigh>ed, støtte det lokale landbrug og nyde den smukke natur. Her får du ikke bare madvarer, men også en historie om dyrevelfærd, kvalitet og passion. Besøg Løvegården og få en unik og hyggelig oplevelse for hele familien.

Vil du vide mere, så læs med her: https://www.visitdenmark.com/denmark/plan-your-trip/lovegarden-gdk1139816

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*