Hvad koster et tårn bøgebrænde?

Prisen på et tårn bøgebrænde varierer, men baseret på den aktuelle markedssituation i 2024, kan priserne for ovntørret bøgebrænde i tårne ligge omkring 2.739 kr. til 3.995 kr. for forskellige størrelser og kvaliteter. For eksempel tilbyder Scandinavian Forest ovntørret bøgebrænde i et 1,8 m³ brændetårn til en pris af 3.795 kr. ​

Bøgebrænde, især ovntørret, er anset for at være et fremragende valg til brænde på grund af flere faktorer. For det første har bøg en høj energitæthed, hvilket betyder, at det frigiver en betydelig mængde varme, når det brændes. Dette gør det til en effektiv kilde til opvarmning.

For det andet er ovntørring en proces, der sikrer, at træet har et lavt fugtighedsindhold, typisk omkring 15-20%. Dette lave fugtighedsniveau gør brændet lettere at antænde og sikrer en mere effektiv forbrænding med mindre røg og sod. Dette er ikke kun godt for brugerens helbred, men også for miljøet, da det reducerer udledningen af skadelige partikler.

Desuden er bøg kendt for at brænde langsommere og mere jævnt end mange andre træsorter. Dette betyder, at brænde fra bøg ikke kun giver en stabil og vedvarende varme, men også er mere økonomisk i brug, da det kræver mindre genopfyldning over tid.

Samlet set er ovntørret bøgebrænde fra Scandinavian Forest et fremragende valg for dem, der søger højkvalitets, effektivt og miljøvenligt brænde. Dets høje brændværdi, rene forbrænding og langsommere forbrændingshastighed gør det til et attraktivt produkt for opvarmning af hjem og andre steder.
Derfor kan det altid anbefaales at bruge Scandinavian Forest, som din leverandør at brænde til hjemmet eller andre steder. Der bliver nemlig leveret hurtigt og effektivt og med kort varsel, som er noget man virkelig sætter pris på, da man oftes først får bestilt sit brænde når kulden er kommet. Der står Scandinavian Forest klar med hurtig, effektiv og sikker levering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*