3 enkle tips til, hvordan du bruger en lysterapilampe

Lysterapilamper er en fantastisk måde at hjælpe med at forbedre dit humør og energiniveauer. De virker ved at udsende et skarpt lys, der hjælper med at regulere din krops naturlige døgnrytme. For at bruge en lysterapilampe skal du blot sidde foran den et par minutter hver dag. Sørg for at undgå at se direkte på lyset, og rådfør dig altid med din læge, før du bruger en.

Lysterapi Lampe Depression Association: Kan dette være kuren?

Lysterapilamper bruges ofte til behandling af depression. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet JAMA Psychiatry i november 2014 viste, at lysterapi var effektiv til at reducere depressive symptomer. Undersøgelsens forfattere skrev, at brugen af en lysboks i 30 minutter om dagen var forbundet med et signifikant fald i depressive symptomer. Mangel på søvn, stress og alder kan alle bidrage til depression. Lysterapi er effektiv, fordi den lysner op i stemningen, forbedrer søvnkvaliteten og dæmper angst. Lysterapilampen har også en beroligende effekt. Generelt bruges lysterapilamper til deres afslappende egenskaber, siger David Granet, DO, en psykiater ved Lenox Hill Hospital i New York City, som har specialiseret sig i at behandle patienter med depression. Patienterne synes, at lyset er behageligt og beroligende. Lysterapilamper bruges typisk om morgenen.

Tips til lysdesign til at skabe et veloplyst hjem

Lys er så vigtigt i vores liv. Vi har brug for det for at se og føle os trygge. Det er et symbol på håb og lykke. Vi har det godt, når lyset skinner på os. Når vi er syge eller triste, længes vi efter at se lyset igen. Nogle gange, efter en svær dag, hvor intet ser ud til at gå rigtigt, er det mest vidunderlige i hele verden at få en god nats søvn og vågne op næste morgen til en smuk solskinsdag. Lys kan bruges som et værktøj til at ændre vores følelser. Når vi er i dårligt humør, er det ofte, fordi vi føler os mørke indeni. For at lysne din dag op, kan du blot se på noget, der lyser eller skinner. Der er mange ting, der gør dette, fra solen til en glødende lampe til et lyst smil.

Link til artiklen

læs mere her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*