Hyggelig campingtur

Det var i sidste sommerferie, og mig og min familie var taget ud og campede. Vi var taget til Hundigestrandcamping.dk som vi havde hørt skulle være et rigtig godt sted at tage barnet med hen. Det skulle både være børnevenligt; der skulle være fred og ro, men også hygge og samvær. Desuden skulle der være en strand tæt på, og man skulle kunne leje nogle cykler og generelt bare leve det campingliv i et stykke tid. Noget jeg lagde mærke til, var anderledes. De havde nemlig restauranter, bagere og grill i nærheden. Der var et stort shoppingcenter meget tæt på, hvilket faktisk betød, at vi nærmest ikke lavede noget på bålet nogen af dagene, da vi egentlig bare kunne købe ting indefra – god afstand. Men det var der egentlig også noget over. Det var rimeligt dejligt, at vi bare kunne spare os selv for den tid, vi ville bruge på at lave tingene selv, og bruge den tid på noget andet. Desuden er der også noget specielt over at tage ud og spise med familien, da det er rimelig hyggeligt, og det skaber det her specielle øjeblik, hvis man kan kalde det det. Jeg husker, at vi kom hjem fra ferien, og min lillesøster siger, at det var nok en af de bedste oplevelser, hun har haft i sit liv. Og det betød rimelig meget for mig, fordi jeg vidste, at øjeblikke som disse er nogen, man husker for livet. Jeg har også haft oplevelser som lille, som jeg stadig tænker tilbage på nu som rigtig gode oplevelser, og jeg vidste, at det her ville blive en af hendes. Og jeg var glad for, at jeg kunne være en del af det. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at man kan finde os ved denne campingplads. Det var en oplevelse, vi vil tage med os, men også en oplevelse, vi gerne vil genskabe næste sommer og måske også sommeren bagefter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*