Ravjagt på Sjælland med Ravlygte

Nordsjælland gemmer på både mange kulturelle og naturrige skatte, som kommer turisterne til glæde om sommeren. Tisvilde, Gilleleje, Liseleje og hele den nordlige kyststrækning byder på smuk natur. Strandbankerne og badestranden og de charmerende havnebyer er altid velbesøgte. Her findes også masser af historiske seværdigheder – f.eks. skal du ikke særligt langt for at besøge Kronborg og ikke langt fra Liseleje, finder du polarforsker Amundsens hus.

Der er dog også rig mulighed for at få glæde af kysternes lange strækninger udenfor sæsonen. Strandene gemmer nemlig på hemmeligheder – her iblandt både skaller og rav som du kan finde. Hvis du er særlig raventusiast, kan du faktisk investere i deciderede ravlygter hos Danmarks største forretning indenfor ravjagt, nemlig Ravfund.dk. Her hos 24syv forudsiger vi, at ravlygter bliver en ny dille som modreaktion på den digitale virkelig, som har optaget os alt for meget i de seneste år. Derfor vil vi i de kommende år se en længsel efter at komme tilbage til naturen. Her er ravjagt en oplagt beskæftigelse.

Tilbage til naturen – Ravjagt skaber liv langs kysterne
Allerede nu er der i de koldere perioder ravjægere at finde ude på kyststrækningerne. Her vandrer de rundt med ravlygter, som de lyser hen over strandbredden, hvor bølgerne slår ind. Lyset fra de specialdesignede ravlygter er ultraviolet, og får ravet til at lyse op i en grøn tone, så ravet bliver lettere at identificere. Ravjagt er en beskæftigelse, der er præget af ro og natur. Horisontlinjen og bølgernes brus giver ro fra den travle hverdag og er et tiltrængt alternativ til de spildte timer i smartphonens lys.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad ravjagt kan, og gerne vil læse mere om de forskellige produkter, som du kan erhverve dig til formålet, så kan du se mere her. Måske du også vil kaste dig ud på en ravekspedition – og måske netop du finder en sand guldgrube af rav langs de Nordsjællandske kyster. God jagt! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*