Overraskede min far

Min far var lige kommet igennem et helt forløb med kræft og det var en virkelig hård tid for familien.

Fra da vi fik nyhederne omkring at han havde kræft til han blev kræftfri, var livet rigtig hårdt for os alle. Alle måltider vi spiste sammen, spiste vi som var det vores sidste, vi bad så mange bønner man kunne igennem dagen og det tog rigtig hårdt på os.

Vi kunne jo ikke vide om det var sidste gang vi så ham, det eneste vi vidste var at vi ikke var klar til at miste ham.

Det tog også rigtig hårdt på min mor som græd stort set hver dag i frygt for at miste sin mand. Selvfølgelig græd jeg også selv nogle gange, men aldrig foran ham det gjorde ingen af os, vi ville ikke have at han skulle se det.

Der skulle ikke være en alt for nedtrykt stemning omkring ham, for det var vigtigt for os at han var positiv og have håb.

Da han blev bekræftet kræftfri, græd vi alle af lykke og det var den bedste dag i vores liv, alle de år hvor stemningen i huset aldrig har føltes rigtig og alle de hospitalsbesøg.

Det var rigtig hårdt og ikke noget man ønsker nogen familie skulle være nødsaget til at gå igennem. Men for at fejre min fars helbred lejede jeg et telt fra festgear.dk og satte det op i haven. Jeg fik også købt en masse pynt fra fest shop.festgear.dk. Hele familien og alle fars venner blev inviteret og vi ville overraske ham.

Hans ansigtsudtryk da han så alle de mennesker og det smukke telt festgear.dk der var der kun for ham var ubeskriveligt.

Jeg er taknemmelig for at han stadig er hos os dagen i dag og den overraskelses dag er noget vi aldrig ville glemme.

Han betyder alt for os og vi for ham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*