Guide: Sådan vælger du de bedste CBD dråber (2022)

Annoncørbetalt indhold

Tusindvis af cannabisforretninger har åbnet deres døre for verden, men for dem af os, der ikke er “in the know”, kan det stadig være svært at vælge de bedste CBD dråber. De vigtige faktorer, som forbrugeren skal overveje, mens man vælger CBD produkter, er:

  • Hvad er kilden til CBD? 
  • Hvor blev dette CBD dyrket og forarbejdet? 
  • Hvor kan det købes? 
  • Hvilke koncentrationer findes det i, og 
  • Hvor meget koster disse pr. milligram?

Disse spørgsmål kan være svære at besvare på egen hånd, når du lige er begyndt at undersøge fordelene ved cannabidiol.

Vi kan hjælpe dig med at navigere i den seks-trins proces med at vælge de bedste CBD dråber.

Kilden til hamp: Det er vigtigt at kende de grundlæggende detaljer, mens du køber CBD produkter. Hamp anses for at være den “oprindelige” plante, da den var den første til at producere CBD, og dens ekstrakt har været brugt i tusindvis af år. Så det er et must at overveje, om hampen er økologisk eller ej.

Når hampplanterne dyrkes økologisk, vokser de i sund jord og udsættes ikke for kemisk gødning, herbicider eller pesticider. Vækstbetingelserne har en betydelig indflydelse på kvaliteten af CBD ekstrakt, så hvis du ønsker et produkt af højeste kvalitet, giver det mening at vælge økologisk, især fordi de fleste CBD brugere har tendens til at have følsomme systemer.

Ekstraktionsmetoder: Når planten er vokset fuldt udvokset og er høstet, vil det næste trin i processen være at udvinde CBD olien. Der er forskellige metoder, der anvendes til at udvinde CBD fra cannabisplanten, herunder CO2-ekstraktion og ethanoludvinding. CO2-ekstraktion anses for at være den reneste metode til ekstraktion, men den kan tage lang tid og er derfor dyrere end ethanol eller olivenolie, som kun tager få minutter at udvinde CBD.

Proces for ekstraktion: Ekstraktionsprocessen er en vigtig faktor for slutproduktets renhed og styrke, da den påvirker hvor meget THC der er tilbage i det endelige produkt. Dette er vigtigt, fordi nogle mennesker er meget følsomme over for THC såvel som CBD og ikke ønsker, at nogen af delene skal påvises i deres produkter. I nogle tilfælde kan det endelige produkt måske ikke engang indeholde spor af CBD.

Den billigste måde at udvinde hamp på er at bruge skrappe kemikalier som butan eller hexan, som er farlige for vores sundhed. Disse kemikalier kan også efterlade tungmetaller og toksiner i CBD olien, så det er vigtigt at vide, hvordan din CBD blev udvundet fra hamp, før du bruger den.

Test af tredjepart: Produktets Certificate of Analysis (COA), som kunden nemt kan få adgang til, er en bekræftelse af det, der er anført på etiketten. COA’en fortæller dig nøjagtigt, hvor meget CBD og THC der er i dit produkt, så du kan træffe et informeret valg, inden du køber det. Laboratorierapporterne bør komme fra et tredjepartslaboratorium, som ikke er tilknyttet producenten, da det kan påvirke kvaliteten af testen.

Virksomheder, der følger høje standarder og har et stærkt engagement i kvaliteten af deres produkter, vil foretage test fra tredjepart og offentliggøre disse resultater på deres websted.

Virksomhedens gennemsigtighed: En vigtig faktor at overveje, mens man køber CBD produkter, er virksomhedens gennemsigtighed. De bør være fuldt ud imødekommende over for alle de oplysninger, du har brug for, eller spørgsmål, du måtte have om deres produkter. Der findes ikke andre klare retningslinjer eller regler om medicinske produkter på internettet, så det er op til virksomheden at uddanne sine kunder.

I denne uregulerede branche kan du finde en masse vildledende oplysninger og falske påstande, som virksomhederne kommer med på deres websteder eller på de produkter, de sælger. Da der ikke er nogen juridiske konsekvenser for at fremsætte falske påstande, vil mange fortsætte med at misinformere folk.

Omdømme blandt CBD brugere: Hvis du ønsker at købe CBD produkter, er det godt at vide, hvad andre mennesker siger om virksomheden. Du kan komme i kontakt med dem og få at vide, om de er tilfredse med produktet eller ej. Det vil også hjælpe dig med at afgøre, om dette firma er det rigtige for dine behov og præferencer.

De sundhedsmæssige fordele ved cannabidiol (CBD):

Cannabidiol er en af mange cannabinoider, naturlige forbindelser, der findes i cannabis. I modsætning til andre populære cannabinoider som THC er cannabidiol dog ikke psykoaktivt, hvilket betyder, at det ikke gør dig høj.

CBD har vist sig at have et meget bredt spektrum af potentielle medicinske anvendelser – på grund af kliniske rapporter, der viser manglen på bivirkninger, er flere mennesker ved at vende sig mod denne alternative behandling.

Denne forbindelse har vist sig at have antiinflammatoriske, antioxidante, antikonvulsive, anxiolytiske, antipsykotiske og antidepressive virkninger blandt andre. I nogle tilfælde har det vist sig at være en effektiv erstatning for konventionelle medicinske behandlinger som f.eks. lindring af kroniske smerter, multipel sklerose (MS), epilepsi, glaukom og meget mere.

Referencer:

Shopping For CBD

CBD tinctures: What they are, and 6 top options

How to Shop for CBD

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*