Du kan få et bedre sexliv ved at bruge det rette lingeri

Lingeri kan være et godt middel til at forbedre jeres forhold og sexliv.

Med noget lækkert undertøj, også kaldt lingeri, kan du nemt give dit forhold og sexliv ny energi. Mænd er nemlig utrolig visuelle dyr, og de spiser på alle punkt lige så meget med øjnene. 

Der er så nogle der siger “det går min mand altså ikke meget op i det der”. Jo det gør han faktisk, du har blot et par gange sagt at du ikke gider at have sådan noget på. Det lærer han så leve med. Faktum er dog at alle mænd elsker hvis du klæder dig frækt alene for deres skyld. 

For nogle er det de selvsiddende strømper eller smukt blonde lingeri. For andre er det måske mere noget ekstra frækt fetish lingeri. Uanset hvad han tænder mest på, så vil han elsker hvis du tager det på for ham. 

Sexlivet bliver bedre når du laver lidt “dress up”

Der er lavet flere forsøg, specielt med mænd der siger de ikke går op i hvad du har på. Her sker det samme næsten altid, de elsker det og kan ikke skjule det. Så hvis du hopper i noget frækt, så vil han automatisk også blive langt mere tændt. Det kommer så dig selv til gode i det lange løbe. Så er det slut med kedelig missionær stilling. 

Faktisk kan det også betyde at du ender med at få nyt lingeri i gaver af og til. Finder han ud af du er vild med at tage det på, så er han også mere motiveret for at købe det. 

For lige at slå det fast også for dem der siger “jeg ser ikke godt ud i det”. Jo det gør du faktisk, det er din egen selvkritik der vinder her. Uanset hvad så synes han nok uden tvivl du ser smuk ud i det. Hvis du overvinder dit ego, så skal du bare se løjer. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*