PÅRØRENDEARRANGEMENT – Spiseforstyrrelser behandling

Pårørende ved spiseforstyrrelse

Relationen til de allernærmeste er vigtig, når man skal ud af en spiseforstyrrelse. Omvendt kan en spiseforstyrrelse sætte hele familien under pres og bringe frustration, spørgsmål og tvivl på banen. Mange er optaget af at hjælpe og støtte – men hvordan gør man det bedst?

Kompetencecentret tilbyder rådgivning til pårørende såvel individuelt som i gruppe mhp. bedre dialog og forståelse. Desuden afholder vi større pårørende-arrangementer, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og møde ligesindede.

Samtaler med pårørende arrangeres både med og uden den person, der går i behandling.

Gruppe for pårørende

Vi har en lille gruppe for pårørende til mennesker med en spiseforstyrrelse. Gruppen mødes 3 gange i alt og er for alle, der er tæt på en person med spiseforstyrrelse. Det er ofte forældre, men det kan også være andre i familien eller venner, som er tæt på.

Pårørendearrangement

Kompetencecenter for spiseforstyrrelser afholder arrangementer for pårørende, hvor vi sender følgende invitation ud:

Kære pårørende!

Vi vil gerne invitere dig/jer til pårørendearrangement i Kompetencecenter for Spiseforstyrrelser.

Det er ofte brugbart både for den, der går i behandling, og for de pårørende at komme til en eftermiddag med information og mulighed for dialog. Det er en fast del af spiseforstyrrelser behandling, at vi inviterer pårørende med.

Som pårørende kan man være i tvivl om hvordan man hjælper bedst, og for den, der er i behandling, kan det være en lettelse at få talt om både spiseforstyrrelse og behandling. Derfor er dette arrangement for både patienter og pårørende.  

Idéen med arrangementet er gensidig information og dialog, som forhåbentlig kan bibringe flere nuancer i det igangværende behandlingsforløb. Det er samtidig en mulighed for at møde ligesindede og udveksle erfaringer. Vores erfaring med behandling af spiseforstyrrelser er lang, og vi står klar til at hjælpe jer med alle udfordringer.

Vi håber derfor, at du/I har lyst til at deltage

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*