Næste dag der ventede noget stort

Det var en mandag morgen. Jeg var lige stået op. Jeg følte mig så frisk, og var så klar på dagen. Der var massere at tid til at jeg skulle på arbejde, så jeg valgte lige at tage et hurtigt bad. Det ville være en rigtig god måde at begynde dagen på. Jeg tog et bad, og kunne virkelig mærke jeg var frisk efter. Så spiste jeg noget morgenmad, og skulle snart til at gå. Efter jeg fik børstet tænder, gik jeg ud til bilen. Jeg kørte mod arbejde. jeg arbejder dagligt som ejendomsmægler, hvor jeg i dag skulle ud, og vise et hus til en familie, der overvejede at købe det. Jeg skulle selv flytte i morgen, og det glædet jeg mig virkelig til. Men i dag skulle jeg først lige vise familien huset. Jeg kom derud og de var der allerede, og de fik set på huset. De elskede det, og det lød, som om de var ret sikre på at de ville købe det. Det var en ret hurtig dag i dag, da jeg ikke havde mere arbejde efter dem. Jeg tog så hjem, og fik pakket resten af mine ting. Jeg skulle være helt klar til i morgen med at flytte med min familie. Jeg bor sammen med min kone og to små børn. Vi har længe i en lille lejlighed på Østerbro. Det blev så næste dag, og vi skulle endelig flytte. Vi fik pakket alt, og der kom nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som skulle flytte alle vores ting ind i vores nye hjem. Dem fik vi anbefalet af min ven, hvor han sagde at de skulle være billige og effektive. Det havde han ret i. De fik hurtigt sat alle vores ting ind i vores nye hjem, og det hele blev bare så godt. Vi elskede det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*