Den bedste julekalender til hunde

Det er den tid på året igen! Tid til at begynde at tænke på julegaver til dine kære. Hvis du er som de fleste mennesker, står din hund øverst på din liste. Men hvad giver man den pelsede ven, der har alt? En julekalender, selvfølgelig!

Der er mange forskellige hundekalendere på markedet, så det kan være svært at vælge den rigtige. Men bare rolig, vi har styr på det. Her er en liste over de bedste julekalendere til hunde, som helt sikkert vil få din pelsede ven til at vrikke med halen af glæde.

1. A Dog Dream julekalender til hunde

Den perfekte julekalender til hunde er lavet af Adogdream og koster kun fra 249 kr. Med en samlet kalender fra dem, får du alt muligt sjovt til din hund, som kan være med på julehyggen.

2. Fill-A-Pup Adventskalender

Hvis du leder efter en adventskalender, der helt sikkert vil få din hunds hale til at vrikke med halen, skal du ikke lede længere end til Fill-A-Pup Adventskalender. Denne kalender er fyldt med 24 godbidder og legetøj, perfekt til at holde din hvalp underholdt i hele juletiden.

3. KONG Classic adventskalender

KONG Classic Adventskalender er en anden god mulighed for hundeejere, der leder efter en adventskalender, der er fyldt med godbidder. Denne kalender indeholder 24 KONG Classic-legetøj, der hver især er fyldt med en anden godbid. Desuden er der et bonuslegetøj på juledag!

4. BarkBox Holiday Countdown-kalender

BarkBox Holiday Countdown-kalenderen er den perfekte måde at forkæle din hund på i denne juletid. Denne kalender indeholder 24 dage med legetøj, godbidder og tyggeben, alle håndplukket af BarkBox-holdet. Desuden kommer den med en gratis måned med BarkBox-abonnement!

Uanset hvilken adventskalender du vælger, vil din hund helt sikkert elske den. Så læn dig tilbage, slap af og nyd julen i vished om, at der er sørget for din pelsede ven. Glædelig jul.

Hunde er menneskets bedste ven

Hunde er altid glade, når der bliver taget hånd om dem og givet dem kærlighed. Det er sundt for både dig og din hund at gøre noget godt for hinanden hver dag. Uanset om det betyder at gå en tur sammen, spille apportering eller bare nusse på sofaen, er det altid godt at bruge tid sammen med din pelsede ven. Og hvilken bedre måde at fejre julen på end ved at give din hund den bedste gave af alle – din tid!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*