De bedste julekalendere for voksne

Julekalenderen har altid været en hyggelig tradition for folk i alle aldre. Både fra de helt små til os voksne kan en julekalender skabe meget glæde hver morgen i december. Hvis du ikke lige har lyst til den klassiske chokolade julekalender i år, så kan du prøve med nogle, der er egnet mere til det voksne publikum. Vi har listet tre forskellige julekalendere til voksne i denne artikel, som du måske skal prøve i år fremfor den billige chokolade julekalender. 

 

  1. Lakrids julekalender

Hvis du elsker lakrids, så er en julekalender med lakrids lige for dig! Lakrids julekalendere kan enten købes til alle 24 dage eller som en advents julekalender. Her kan du komme til at smage forskelligt slags lakrids fra enten Johan Bülow eller det svenske mærke Haupt. Der findes mange smagsvarianter såsom chokolade med lakrids, sødt og saltet lakrids, samt lakrids med chili smag. Det er en god julekalender til voksne, der gerne vil have noget lidt anderledes end den almindelige chokolade.

 

  1. Portvins julekalender

En julekalender med portvin er perfekt til den voksne, der elsker et glas portvin i ny og næ. Denne type julekalender indeholder 24 miniflasker af portvin fra forskellige lande og regioner.  Hver dag kan du nyde en ny og anderledes portvin. Det er en god måde at prøve forskellige slags portvin, som du måske ikke har prøvet før. Samtidigt er det også en sjov måde at tælle ned til jul på! Så hvis du selv gerne vil udvide din horisont indenfor portvin, så er dette en god måde at gøre det på. Hvis du mangler en julekalender til enten din far, mor eller et andet ældre familiemedlem, så vil en portvins julekalender sikkert falde i god jord. 

 

  1. Kaffe julekalender

En julekalender med kaffe er perfekt til dig, der sætter pris på en god kop kaffe. Om det er sort, med mælk eller med et skud sukker, så kan en kaffekalender være helt ideel.  Denne type kalender indeholder 24 forskellige poser med kaffebønner, hver fra et andet land. Med denne kalender kan du prøve en ny og spændende kaffe hver dag op til jul. Det er en god måde at lære om forskellige kaffer fra hele verden og smage på nogle anderledes kaffebønner, som du ikke er vant til. Giv den som gave til din kollega eller behold den selv som en måde at forkæle dig selv på i julemåneden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*