Padel tennis – 3 fede tricks

Padel tennis er en fantastisk sport, der er sjov for både børn og voksne. Der er mange fede tricks, man kan lære, og det er en perfekt måde at holde sig i form på.

Det er let at komme i gang med padel tennis, og det er en sport, der er sjov for alle. Så hvis du leder efter en ny og spændende sport, så er padel tennis det helt rigtige for dig.

Her får du 3 fede tricks, der kan forbedre din tilgang til padel tennis.

1. Den super kontrollerede slice baghånd

En af de bedste måder at forbedre din kontrol over spillet er ved at lære den super kontrollerede slice baghånd. Denne teknik giver dig mulighed for fx at placere bolden næsten op ad en af side banderne, hvilket gør den virkelig svær at returnere ordentligt. Det er en af de mest effektive teknikker, når det kommer til at vinde pointet.

2. Sigt efter hjørnerne

En anden god teknik er at sigte efter hjørnerne. På den måde kan du få bolden til at flyve over nettet og lande i et af hjørnerne, hvilket gør det svært for modstanderen at returnere bolden.

Kan du få bolden til at ramme både banden i bunden og side banden, så er den sværere at returnere end, hvis den kun rammer én bande.

Med andre ord kræver det bedre teknik hos din modstander for at holde bolden i spil.

3. Kommunikér med din makker

En tredje og meget vigtig ting, du kan gøre for at forbedre dit spil, er at kommunikere med din makker.

I padel tennis er det meget vigtigt at I begge er klar over, hvor hinanden er og I kan dirigere hinanden frem og tilbage på banen. Dermed kan I bestemme, hvornår I vil lægge et offensivt tryk på jeres modstandere, og hvornår I er nødt til at gå i defensiven.

Det er ikke altid lige nemt at kommunikere under et spil, men det er vigtigt, at I gør det så godt I kan, for at I kan spille bedst muligt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*