Infrarødt saunatæppe vs sauna

Infrarødt tæppe vs sauna

 

Hvis debatten om Infrarød Tæppe Vs Sauna har strejfet dit sind, er vi her for at afgøre resultatet og besvare dine spørgsmål.

 

NordicHigh er et termisk langt infrarød stråle saunatæppe (også kaldet et sauna wrap tæppe, sauna detox tæppe eller hot tæppe sauna), indeholdende infrarød teknologi. Det efterligner oplevelsen af ​​en infrarød sauna, men i komforten i dit eget hjem. De eneste forskelle er de åbenlyse:

 

Et infrarødt tæppe er billigere end en sauna

Den mest åbenlyse fordel er, at på grund af den fysiske karakter af et infrarødt tæppe, er det meget billigere end at købe en sauna til dit hjem. Det kræver også meget mindre plads!

 

Et infrarødt tæppe er bærbart

Du kan lægge dit NordicHigh infrarøde saunatæppe, det kommer i, og opbevare det nemt, samt tage det med til en vens hus eller endda rejse med det. Det kan du ikke med en sauna!

 

Et infrarødt saunatæppe dækker ikke dit ansigt

Dit ansigt udsættes ikke for infrarød terapi i et infrarødt tæppe, i modsætning til i en infrarød sauna.

 

Der er ingen fordele ved kromoterapi

Mange infrarøde saunaer er udstyret med kromoterapilys, som bruger farver til at justere kropsvibrationer til frekvenser, der resulterer i forskellige sundheds- og harmonifordele. Men på grund af det infrarøde saunatæppes fysiske begrænsninger, har det ikke denne teknologi.

 

Når det kommer til infrarød vs traditionel sauna, er der også mange forskelle. Infrarøde saunaer bruger lys til at opvarme kroppen direkte i stedet for luften omkring dig, hvilket gør den meget mere tålelig end traditionelle saunaer. Det betyder, at din krop er i stand til at modtage flere kardiovaskulære fordele, som de begge er i stand til at give, da mange er i stand til at blive i de infrarøde saunaer længere.

 

Derudover bruger infrarøde saunaer infrarød teknologi, som giver en lang række fordele. Du kan læse mere om fordele ved infrarød sauna her.

 

Hvis du er klar til at få dit eget personlige saunatæppe, så tjek NordicHighs  infrarøde saunatæppe til hjemmet.

 

Hvis du har brug for mere overbevisende, så tjek anmeldelserne af det infrarøde saunatæppe på NordicHigh-produktsiden!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*