Glæd dine gæster med fest sange

Annoncørbetalt indhold

Har festen brug for et skud energi? Mangler der forandring til fødselsdagen? Måske er det på tide at finde de klassiske fest sange frem igen. For det behøver ikke kun være i kirken og til jul, at vi synger i kor. Glæde, latter og sang er trods alt det, der bringer os sammen, og har gjort det i tusinder af år. Og det er garanteret ikke noget, der forsvinder helt ud af familiefesterne inden for de næste århundreder.

Så hvorfor ikke dukke op til festen med en stak flotte og livsglade fest sange næste gang, du bliver eller inviterer til komsammen?

Skab ny tradition til fødselsdagene

Hvis barnet, barnebarnet eller du selv har fødselsdag kunne det være et sjovt brud på de gamle traditioner at hive en stak fest sange op af lommen. Teenagerne og nogle af børnene vil måske rulle lidt med øjnene, men inderst inde synes de garanteret, at det er et hyggeligt afbræk i hverdagen – selvom de ikke viser det.

Fest sange har også den styrke, at de bliver husket i flere år frem. Sangteksterne huskes ikke nødvendigvis, men hyggen og glæden omkring sangene sætter sig godt og grundigt til rette i baghovedet. Det kunne ende med at blive en ny og festlig tradition til alle dine kommende fødselsdage.

Bryd ud i sang under familiefesterne

Er der nogle, som ikke helt bryder sig om alt det med fest sange, så kan du i smug dele dine flotte sange ud under alle familiefesterne. Herefter er det bare om selv at tage initiativet til at banke på glasset, før nogen anden gør det.

Når du først står og kigger ud over familien, fortæller du, at hvis nogle skulle være i tvivl, så har du forberedt en sang. Slip tonerne løs, lad maven danse og brøl din sang ud til alle, indtil de følger efter. Ingen lader nogen stå alene med en sang.

Gør du det rigtigt og bliver det en succes, så spørger de sikkert efter dine fest sange næste gang hele familien samles.

En fest sang er nemlig ikke bare en fest sang. Det er hygge, glæde, samvær og god stemning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*