Hvad er et konferencehotel?

Har du nogensinde hørt ordet konferencehotel? Det kan være du har stødt på det på arbejdet – eller måske har du aldrig nogensinde hørt om det. Men et konferencehotel er faktisk noget som bliver benyttet i rigtig mange sammenhænge. Som det lyder i ordet er det et hotel med en tilbygning, hvor der eksempelvis kan afholdes konferencer. Men det er langtfra det eneste det kan bruges til. Først og fremmest er et konferencehotel, et hotel. Man kan overnatte, spise og være. Ordet konference kommer af, at der er en sal tilknyttet, der er stor nok til en konference. Hertil er der ofte mange værelse, da en konference bringer mange sovende gæster. 

Dog kan man sagtens adskille hotellet fra konferencesalen. Hvis salen er stor nok, kan der arrangeres store events såsom bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Hvor der kommer mange mennesker, som ikke nødvendigvis skal sove, men har muligheden på det hotel der ligger ved siden af. Desuden har hoteller ofte gode aftaler med restauranter og andre catering-selskaber, som kan udlevere til store arrangementer. Mange mennesker afholder store fester på hoteller – det er også fordi, at de ofte er let tilgængelige fra alle kroge af Danmark og har gode faciliteter. 

Det er en god idé at vælge et konferencehotel hvis: Man skal holde en stor fest, skal arrangere en stor konference med mange deltagere eller hvis man skal afholde et bryllup eller noget der minder om i den kaliber. Og det behøver som sagt slet ikke være en konference. Derfor bør man have det in mente, når man søger lokaler. – Altså at man ikke kun bør søge på festlokaler, men også konferencehoteller. Det er også en god idé, hvis man får besøgende fra Jylland, da man så kan have dem sovende på hotellet – sikkert for en fordelagtig pris. Så behøver man heller ikke tænke på transporten til/fra hotellet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*