Har ernærings- og sundhedscoaches brug for en forsikring?

Der er en del debat i ernærings- og sundhedscoachingverdenen om, hvorvidt det er nødvendigt med en forsikring eller ej. Vær sund og vær opmærksom på hvilken mad du indtager og ved hvordan du beregner dit BMI her beregner

 

Fordele og ulemper ved at tegne en forsikring som ernærings- og sundhedscoach.

 

På den ene side argumenterer nogle coaches for, at forsikring er en nødvendig sikkerhedsforanstaltning, hvis noget går galt med en klient. Denne type dækning kan beskytte coaches mod retssager og økonomiske skader i tilfælde af, at en klient kommer til skade eller bliver syg som følge af at følge coachens råd. På den anden side hævder andre coaches, at forsikringer ikke er nødvendige, fordi ernærings- og sundhedscoaching ikke er en farlig aktivitet. De hævder, at sandsynligheden for, at en klient kommer til skade eller bliver syg som følge af en coachs råd, er meget lille, og at omkostningerne til en forsikring derfor ikke er risikoen værd. Så hvilken side har ret? I sidste ende er beslutningen om, hvorvidt man som ernærings- og sundhedscoach skal tegne en forsikring eller ej, op til den enkelte coach. Men det er vigtigt at afveje fordele og ulemper ved en forsikring, før man træffer en beslutning.

 

Der er et par ting at overveje, når man beslutter, om man skal tegne forsikring som ernærings- og sundhedscoach eller ej. 

 

For det første, hvor stor er sandsynligheden for, at en klient kan komme til skade eller blive syg som følge af at følge dine råd? Hvis sandsynligheden er stor, kan det være en god idé at tegne en forsikring. Men hvis sandsynligheden er lav, er det måske ikke nødvendigt med en forsikring. For det andet, hvor meget ville det koste at tegne en forsikring? Hvis omkostningerne er relativt lave, kan det være en god idé at tegne en forsikring. Men hvis omkostningerne er høje, er det måske ikke investeringen værd. For det tredje: Hvad er konsekvenserne af ikke at have en forsikring? Hvis konsekvenserne er alvorlige, f.eks. at blive sagsøgt eller stå over for økonomisk ruin, kan det være en god idé at tegne en forsikring. Men hvis konsekvenserne ikke er alvorlige, f.eks. hvis man blot skal betale for skaderne af egen lomme, er det måske ikke nødvendigt med en forsikring. I sidste ende er beslutningen om, hvorvidt man som ernærings- og sundhedscoach skal tegne en forsikring eller ej, op til den enkelte coach. Men det er vigtigt at afveje fordele og ulemper ved en forsikring, før man træffer en beslutning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*