Den bedste kørelektion længe

Det var en tirsdag morgen. I dag var en dag som jeg havde glædet mig til. Først skulle jeg i skole. Det havde jeg ikke glædet mig til. Det skulle helst bare overstået. Men efter skole skulle jeg ud at køre med min kørelærer. Det havde jeg virkelig glædet mig til. Jeg elskede at køre. Især med min kørelærer. Han er så sjov og bare den bedste. Jeg startet på en køreskole i Vanløse som jeg virkelig er glad for. Den hedder Topgear-trafik.dk, og jeg virkelig glad for at jeg er startet der. Jeg elsker teorien, og køretimerne. Jeg var færdig med alle mine køretimer og teoritimer. Jeg bestod teoriprøven første gang, så nu mangler jeg kun køreprøven. Men før jeg tager den, ville jeg gerne være helt klar til den. Så jeg havde taget en ekstra kørelektion med min kørelærer, som jeg havde i dag efter skole. Jeg havde glædet mig og savnet lidt at køre bil. Men først skulle jeg i skole så det gjorde jeg. Det var virkelig en kedelig dag i skolen, og jeg kunne ikke tænke på anden end jeg skulle ud at køre efter. Skoledagen skulle bare overstås. Klokken blev så 14 og jeg havde endelig fri. Jeg tog mod køreskolen i Vanløse hvor jeg skulle mødes med min kørelærer. Det tog mig kun 15 minutter at komme derhen, så det var bare dejligt. Da jeg ankom derhenne, var min kører lærer der allerede. Vi startede hurtigt med at køre, og jeg elskede det. Jeg havde virkelig savnet det, og jeg kørte også virkelig godt. Det nævnte min kørelærer også. Han sagde jeg var klar til køreprøven, og at han allerede kunne bestille en til mig i næste uge. Der blev jeg virkelig glad, og sagde han godt måtte gøre det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*