en stor nyhed fra verdenskendt konferencestol fabrikant

Kohl har lanceret en ny konferencestol i år. Lanceringen er en kæmpe nyhed på markedet da Anteo Alu er en kontorstol omdannet til mødestol, man ofte ikke ser den slags. Ofte halter mødestole og konferencestole på komfort og ergonomi. De har oftest fokus på design som betyder at man sidder meget dårligt på disse. 

Kohl er en stor spiller indenfor konferencestole og mødestole til erhverv. De er tilstede i Europa og har et stort udvalg af flotte modeller. 

 

Mange får skader af dårlige mødestole

Mange får skader hvert år på arbejdspladsen grundet dårlige mødestol. Du kan hverken vippe eller bevæge dig på disse. Mange oplever efter at have siddet stift at de får ondt i lænden, nakken eller andre steder. Dette har været tanken bag lanceringen af Anteo Alu, som har komforten og ergonomien fra dens kontorstol model. Man får en høj ryg, lændestøtte og kan justere på sædet ved at skubbe det ud og ind. Du kan også vippe, således at du ikke sidder stift. Alt dette gør at Anteo Alu må betegnes som et af markedest mest komfortable mødestole at sidde i. 

 

Kohl tilføjer ergonomi til deres udvalg

Kohl har med denne lancering tilføjet ergonomi til deres udvalg. De har nemlig manglet ergonomiske mødestole. Med denne har de udvidet deres sortiment til virksomheder som både vægter ergonomi og design. På trods af all den ergonomi er der ikke gået på kompromis med designet. Den er trods alt bygget på kontorstolen som har vundet Red Dot Design Award. Stolen er lavet i flot læder med en Alu ramme. Man får flotte v- formet armlæn. Den fremstår som elegant og eksklusiv med veludførte glidesko. 

 

Du kan finde stolen hos Prostole som forhandler den, https://prostole.dk/konferencestole/. Man kan vælge den i mange slags farver og læder typer. De har et farvekatalog som du kan bede om. Her kan man mærke og føle de forskellige læder typer og se teksturen. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*