Løb aldrig tør for disse ting på hjemmekontoret

Det perfekte hjemmekontor består ikke kun af kontorstol, skrivebord og en computer. Selvom det er de tre ting, der måske umiddelbart virker som de vigtigste, er der nemlig også andre småting, som kan fuldføre denne hjemmearbejdsplads, hvor der gerne skal være styr på det hele, og hvor det skal fungere effektivt. Derfor skal man aldrig løbe tør for følgende ting på hjemmekontoret.

Papir

Noget, der altid er smart at have liggende på hjemmekontoret, er blankt papir – gerne i den mest almindelige, nemlig A4 størrelsen. Uanset hvilken form for arbejde man har, vil det nemlig typisk være nødvendigt at udskrive nogle fysiske dokumenter en gang imellem, og dette bliver altså en del sværere, hvis man ikke altid har noget papir liggende.

Printerpatroner

Det er altså altid godt at have noget blankt papir ved hånden, men hvis man vil bruge disse papirer til at udskrive vigtige dokumenter, så er det også vigtigt, at man sørger for altid at have nogle ekstra printerpatroner på lager, så man ikke kommer til at stå i en uheldig situation, hvor man vil printe noget ud, men der ikke er mere blæk tilbage. Så kig på Brother toner og sikr dig, at der altid er nok blæk og printerpatroner.

Spidsede blyanter og lignende skriveredskaber

Selvom den teknologiske udvikling har gjort, at det meste af arbejdet på et kontor foregår på computeren, så er det alligevel nødvendigt med en blyant eller kuglepen en gang imellem, så det er også vigtigt, at den slags skriveredskaber altid er tilgængelige på hjemmekontoret. Man kan bruge disse til alt fra et skrive under på et dokument til at lave små noter til sig selv, så skriveredskaber er altså også helt uundværlige, når man skal have lavet det perfekte hjemmekontor.

Post-it notes

I forbindelse med netop skriveredskaber, er et sidste bud på noget, man altid bør have på hjemmekontoret, selvfølgelig post-it notes. Det er netop den slags små papirlapper, der er ret smarte at have liggende, hvis man hurtigt skal skrive noget vigtigt ned som eksempelvis et telefonnummer eller en vigtig dato eller adresse. Der er nemlig mange, der synes, det er mere effektivt end at skrive det på eksempelvis computerens noteprogram.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*