Oplad bilen derhjemme og vær godt kørende hver dag

Annoncørbetalt indhold

I takt med en stigende interesse for den grønne omstilling, er flere og flere forbrugere begyndt at investere i elbiler. Dette er en biltype, som kører på elektricitet i stedet for de klassiske benzin- og diesel biler.

Elbiler kommer med mange smarte funktioner såsom længere køretid, lydløs motor og meget mere. Derudover er elbiler også billigere i forbrug sammenlignet med benzin- og dieselbiler.

Invester i en oplader til hjemmet

Vælger du at investere i en elbil, så investerer du i fremtidige besparelser, både fra forbruget i sig selv, samt de refusioner, som du kan få for dit forbrug. At investere i en elbil kommer nemlig med mange goder, som kan spare dig penge.

Når du skal finde den rette el oplader bil, så kan du med rette gå ind på hjemmesiden og se det store udvalg. Her finder du opladere fra en lang række mærker, som vil gøre gavn derhjemme, hvor du kan oplade din bil og være godt kørende hver dag.

Få en aftale om refusion på dit forbrug

Hos The Charger kan du indgå en aftale angående din ladeboks i hjemmet, så du kan få refusion på dit forbrug fra SKAT. For at kunne indgå denne aftale, er der en række krav, som du og din ladeboks skal overholde.

For det første er det vigtigt, at lade boksen er blevet installeret af en autoriseret elinstallatør. Af samme grund er der også krav til, hvilke mærker som din ladeboks kan være produceret af, for at du kan få refusion for dit forbrug.

Det er også et krav, at din ladeboks er fuldt funktionsdygtig. Dette betyder, at du først kan få refusion fra aftalens start, så snart alle krav er opgjort og din ladeboks fungerer fuldkomment.

For det tredje så er det et krav, at du betaler fuld afgift af din strøm. Det vil sige, at hvis du ikke betaler fuld afgift, fordi du har solceller, varmepumper eller anden bæredygtig teknologi i hjemmet, så kan du ikke få refusion fra din elafgift.

Få god service og topkvalitet

Når du køber ladeboks hos The Charger, så er du garanteret en løsning af højeste kvalitet. Alle produkter på siden er gennemtestede for din sikkerhed, så du er garanteret en ladeboks, som kan holde dig og din bil kørende.

Efter du har valgt den rette ladeboks, så kan du forvente hurtig levering af lade boksen. Hertil kommer en dygtig installatør ud, som kan installere din ladeboks hurtigt og simpelt. Dermed går der ikke længe, fra du beslutter dig for din ladeboks, til du har en ladeboks installeret derhjemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*