Den perfekte form for musik til fest

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Copenhagen Showband er et stort orkester med en besætning på 35 musikere og dansere. Bandet er kendt for sine optrædener i særklasse med fede performances og musik på højt niveau.

 

Copenhagen Showbands oprindelse

Copenhagen Showband blev grundlagt i 2005 af en flok ildsjæle, der havde et ønske om at starte et performancedrevet band bestående af både musikere og dansere, som kunne optræde hvor som helst og til enhver anledning. Selv med sin store besætning er bandet derfor stadig 100% mobilt og spiller til mange forskellige arrangementer landet rundt såvel indendørs som udendørs. Copenhagen Showband har trukket inspiration fra klassiske amerikanske showbands, men har igennem årene opbygget sin egen unikke lyd og udtryk. De er det eneste band af sin slags i Nordeuropa og er i dag kendt og elsket såvel i Danmark som i Europa, hvor de hver sommer turnerer rundt i nye lande.

Bandets hovedformål er altid at underholde sit publikum – og der kan ikke herske tvivl om at de leverer varen hver eneste gang!

 

Musik til fest: Underholdning, dans og performance

Copenhagen Showband spiller helt uden forstærkning og har et fænomenalt hold dansere tilknyttet, der underholder til de fleste af bandets numre. Copenhagen Showband er det oplagte valg af musik til fest af enhver slags, om det så er til bryllup, konfirmation, firmafest, fødselsdag, jubilæum, julefrokost, byfest eller noget helt andet, vil Copenhagen Showband med garanti sætte gang i festen.

 

Et alsidigt repertoire

Bandets repertoire favner bredt og Copenhagen Showband spænder derfor over mange genrer, lige fra kendte pop- og rockhits til danseglad latin og lækker jazz, klassiske bigbandnumre og uforglemmelige evergreens. Én ting er sikkert; det er svært at sidde stille, når Copenhagen Showband spiller op til fest! Nogle af de numre, man kan stifte bekendtskab med i showbandets store musikkatalog, stammer fra:

Michael Jackson

Pharrell Williams

Disney

Glen Miller

Outkast

 

Besætningen i Copenhagen Showband

Bandets besætning udgøres af flere forskellige instrumentgrupper, som består af trompeter, saxofoner, basuner, tubaer, euphonier og slagtøj. Hertil kommer den formidable dansetrup, der fuldender Copenhagen Showband og sammen med de velspillende musikere står for underholdning og performance, du aldrig glemmer.

Showbandet lader sig nemlig ikke nøjes med blot at spille musik – deres optrædener består af et lækkert show med indstuderede koreografier hos både musikere og dansere, sjove gimmicks, du aldrig havde set komme, og spontane indfald, der passer til dagens location og tilskuere. Ofte finder du pludselig bandets musikere ude blandt publikum, hængende ud fra vinduer i en opgang, kravlende i træer eller danne menneskepyramider – alt imens de ufortrødent spiller videre og fortsætter det høje musikalske niveau.

 

Den årlige sommertour i Europa

Året rundt spiller Copenhagen Showband Danmark tynd til bryllupper, firmafester, fødselsdage, byfester, konfirmationer, konferencer m.m., men det absolutte højdepunkt for bandets medlemmer er sommerens tour rundt i Europa, hvor showbandet typisk spiller i gader og stræder samt på pladser, barer og diverse scener i to-tre europæiske lande.

Sommertouren i Europa varer omkring ti dage og Copenhagen Showband har indtil videre besøgt bl.a. Italien, England, Polen, Frankrig, Tyskland, Litauen, Letland, Slovakiet og Tjekkiet. Afslutningen af touren finder sted med et festfyrværkeri af en koncert på Nyhavn i København.

 

Nævneværdige optrædener gennem årene

Siden Copenhagen Showband blev grundlagt i 2005, har de været vidt omkring i både ind- og udland. I Danmark har de bl.a. spillet på Roskilde Festival, til Fredagsrock i Tivoli, Aalborg Karneval, Ringriderfest i Sønderborg, genåbning af Kongens Nytorv, på Skarø- samt Vig Festival, til Valby Kulturdage m.fl.

Derudover har bandet optrådt på DR1, TV2 og P3 flere gange, ligesom de naturligvis har spillet et hav af private koncerter til fester, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og andre fejringer. Copenhagen Showband er kendetegnet ved at blive inviteret igen og igen, når først, de har spillet sig under huden på en. Derfor har bandet efterhånden opbygget en trofast fanskare på tværs af Danmark.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*