Tænk over hvor du better

Foto: Annoncør

Annoncør betalt indhold

Når du skal i gang med at bette, er det en rigtig god idé at tænke over, hvor du vælger at oprette dig. For der kan være stor forskel på, om du spiller det ene eller det andet sted. Derfor er det godt at læse op på, hvad du kan forvente dig af de mange forskellige spiludbydere, inden du går i gang med at indbetale penge til en tilfældig side.

Spil klassisk Roulette og Blackjack hos Bet365 Casino.

Grænser for ind- og udbetaling

For det første kan det være godt at læse op på, hvad der er af regler og krav til indbetalinger og udbetalinger. Nogle steder kan der jo være et relativt højt minimumsbeløb, når du skal sætte penge ind på din spillekonto, som du kan spille for. Nogle steder kan du jo nøjes med at sætte 50 kroner ind, mens du andre steder måske skal sætte 100, 200 eller 500 kroner ind for at komme i gang. Og så kan der samtidig være krav om, at du skal have samme beløb på kontoen, før du kan få udbetalt pengene. Her kan det være godt at finde en spiludbyder med en lav grænse for både ind- og udbetaling. Læs også mere om bonus betting her.

Er der gode odds?

Har du tænkt dig at bette på fx sport, kan det være en god idé at tjekke op på, hvor du kan forvente at få de bedste odds. Spiller Brøndby mod FCK, kan det jo være godt at lægge pengene hos den udbyder, der kan give dig det bedste udbytte, hvis dit væddemål går hjem. Kan du fx et sted får pengene 2.25 gange igen hvis Brøndby vinder, og et andet sted få pengene 2.75 gange igen, hvis de vinder, er det jo bedst at spille det sted med det bedste odds.

Hurtig udbetaling af pengene

Et andet punkt, der også kan være godt at kigge på, når du skal i gang, kan være tiden, det tager at udbetale pengene på din konto. Nogle steder kan du jo vente på pengene i op til flere uger, før du får dem at se, mens du hos andre spiludbydere kan have pengene på din bankkonto allerede samme dag eller dagen efter, at du har vundet. Så er det vigtigt for dig at få pengene sat ind på din konto hurtigt, kan dette punkt også være godt at være opmærksom på, inden du vælger spiludbyder.

Udvalget af kampe

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at kigge på udvalget af kampe, når du skal i gang med at bette. Hos nogle spiludbydere får du et utroligt bredt og dybt udvalg af kampe, hvor du kan spille på alt fra den danske 2. Division i fodbold til junior ishockey i Canada. Hos andre udbydere kan du kun spille på de mest populære ligaer og sportsgrene, og der kan endda være sportsgrene, du slet ikke kan spille på. Så tjek udvalget af kampe og sportsgrene, inden du opretter dig som ny spiller.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*