E-cigaretter til dig der gerne vil smide cigaretterne

Rygning er mange bekendt, en dyr og usund vane. Men den kan være utrolig afhængighedsskabende på samme tid. Det kan være svært at stoppe, og der findes efterhånden uoverskueligt mange forskellige muligheder til rygestop.  

Det er dog ikke alle metoder der passer til alle personer. Det betyder, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse at prøve samtlige af markedets muligheder af. Men måske behøver det heller ikke være sådan. 

E-cigaretter kan matche cigaretten langt hen af vejen 

Du har sikkert hørt en del om e-cigaretter. De er blevet utroligt populære blandt unge, men de er i højere grad også blevet anvendt som en erstatning for cigaretter. Med e-cigaretter får du “rygefornemmelsen”, uden at du får de farlige kemikalier. Der er endda også damp! Dog lidt mere end du nok er vant til fra cigaretten. 

Du får følelsen af at have noget i hænderne, du slipper for lugten og, bedst af alt, du kan helt selv vælge, hvad det skal smage af. Du kan vælge den traditionelle smag af tobak, men du kan også vælge at springe ud i nogle andre varianter. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. 

Startpakke til nybegynderen 

Hvordan kommer du så bedst i gang med e-cigaret? Det gør du selvfølgelig med en e cigaret startpakke. I sådan en pakke får du som minimum: en e-cigaret, en oplader, e-væske og en brugermanual. Alt efter hvilken pakke e cigaret startpakke du vælger, kan der så medfølge yderligere tilbehør. 

Der kan blandt andet medfølge såkaldte “coils”. Det er den del som opvarmer væsken og som dermed afgør hvor meget damp der laves. Det kan have en stor betydning for oplevelsen af e-cigaretten, men er du i tvivl, så vælg en standard udgave.  

En ny forbedring til e-cigaretten er måden hvorpå man påfylder e-væske. Førhen har standarden været at man blot fylder væske på i en tank og damper indtil tanken er tom. Det nyeste påfund hedder “pods”, hvor man kan have forskellig væske i hver pod. Det betyder at man nemt og hurtigt kan skifte smag, uden at skulle tømme tanken først. Således kan du som nybegynder nemmere prøve flere forskellige smage, uden at skulle igennem en masse besvær.  

Et billigere og bedre alternativ til rygning  

Rygning er dyrt og skadeligt. Vælger du at erstatte de almindelige cigaretter med de elektroniske, så slipper du for de skadelige kemikalier. Hvor meget billigere de elektroniske er, er svært at sige. Det kommer meget an på, hvor meget man ryger – både af de almindelige og den elektroniske. E-cigaretten kan også ved første øjekast synes dyr, men faktum er, at det jo egentlig er en engangsinvestering. Når du først har købt en startpakke, har du efterfølgende kun udgift til den væske der skal påfyldes.  

Det smarte ved den elektroniske cigaret er også, at nogle modeller holder et overblik over dit forbrug. På den måde kan du selv holde øje med, hvor mange sug du tager, hvor dybe de er, og hvor mange ampere der bliver trukket på batteriet.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*