Tidløs boligindretning

Tiden går, klokken slår. Vægure har en praktisk funktion, som ikke er til at komme udenom. Der kan stort set hænge vægure i alle rum. Det kan både være praktisk, men også dekorativt. Hvis du har mange hvide vægge, som ser meget tomme ud, kan et vægur rette lidt op den situation. 

Vægure – en naturlig del af boligindretningen

I dag findes der et stort udvalg af vægure, og der findes et utal af varianter. Der er de klassiske, hvor der ofte står store arkitekter og designere bag. Minida.dk er nemlig ikke en ny opfindelse. Det har altid været en del af de danske hjem. Engang var det de store bornholmerure, der stod i mange hjem og tikkede. I dag er det de færreste moderne hjem, der har det store ur stående i stuen.

I stedet hænger vægure som en naturlig del af boligindretningen, og selvom der er mange ting, der er blevet digitale, har vægurene hængt ved. De har dog også udviklet sig, og der ligger i dag meget teknologi i vægurene – også selv de ure, der er gået hen og blevet designklassikere. 

En klassiker eller vælger du en rebel?

Ligesom at vælge et maleri eller en plakat til dig hjem kan det også tage lidt tid at finde det helt rigtige vægur. Der er altid et sted i et rum, hvor det vil være helt naturligt, at væguret skal hænge. Det kan tage lidt tid at finde, specielt hvis du lige er flyttet ind og ikke har lært huset helt at kende endnu. Stedet er ofte det sted, som dine øjne naturligt vil søge hen, når du skal se, hvad klokken er. Det kan være mellem to vinduer, i et hjørne, eller hvor det nu passer ind i dit hjem. Du skal finde det sted, som, du synes, passer til rummet. Ja, det lyder nemmere, end det nogle gange er. 

Du kan finde mange klassiske vægure, som er meget enkle i deres udtryk. Her kan det se rigtig godt ud at kombinere en klassiker med en billedvæg med plakater. Det kan bryde det meget pæne, men samtidig kan det klassiske vægur også skabe balance mellem det klassiske og den mere rebelske boligindretning. 

Ligesom placering kan det også tage lidt tid at finde ud af, hvilket ur der passer til rummet. Skal det være et stort, dominerende vægur, som skal hænge alene på en stor væg? Eller skal det være lille og diskret og være en del af en større helhed? Alt det afhænger af størrelsen på rummet, og hvilken boligindretning du ellers har i huset.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*