Optimer din ejendomshandel

Ejendomsmæglere oplever, at det af og til kan være svært for deres købere at finde den perfekte finansieringsløsning, når de vil købe ny bolig. Særligt hvis køber er begrænset af bankens krav om, at den eksisterende bolig skal sælges før køb.

Det er ikke kun ved en betinget bolighandel, at banken kan sige nej til et boliglån. Der kan være mange forskellige årsager til, at banken siger nej, fx hvis man er selvstændig og har svingende indtægter, hvis man har for stor gæld eller rådighedsbeløbet er for lavt (se med bankens øjne).

Der findes heldigvis andre finansieringsmuligheder, og hvis du som ejendomsmægler indgår i et samarbejde med et ejendomskreditselskab, har dine købere mulighed for at finde en alternativ finansieringsløsning end banken – og det kan være med til at optimere din ejendomshandel.

En pålidelig finansieringspartner

Vexa, et veletableret ejendomskreditselskab, har specialiseret sig i at tilbyde skræddersyede løsninger til boligkøbere. Når du henviser dine købere til Vexa, får dine købere hurtigt tilsagn om, hvorvidt Vexa kan yde et lån til køberne – og du bliver orienteret gennem processen.

Et samarbejde med et ejendomskreditselskab som fx Vexa betyder, at du kan hjælpe dine købere med at overvinde eventuelle økonomiske forhindringer i forbindelse med et boligkøb.

Hurtig sagsbehandling

I en købssituation, hvor køber er begrænset af bankens krav om salg af eksisterende ejendom før køb af ny, er det vigtigt, at køber hurtigt kan få svar på, om de kan købe boligen alligevel. Derfor sørger Vexa også for at behandle købers låneansøgning inden for 12-24 timer efter, at køber har fremsendt de nødvendige økonomiske oplysninger.

Denne hurtige proces giver dig som ejendomsmægler mulighed for at kunne tilbyde kunderne øjeblikkelig vished og øger chancerne for en vellykket bolighandel.

Et stærkt samarbejde

Når du som ejendomsmægler vælger at indgå i et samarbejde med et ejendomskreditselskab, kan du hjælpe med at skabe en problemfri overgang i bolighandlen for dine købere. Du kan med andre ord yde en ekstra service til dine købere og hjælpe dem med at realisere deres boligdrøm.

Når det kommer til bolighandler, kan et stærkt samarbejde mellem dig som ejendomsmægler og et ejendomskreditselskab som Vexa være afgørende for at opnå succes. Med skræddersyede finansielle løsninger, hurtige beslutninger og løbende opdateringer kan du arbejde sammen med Vexa om at sikre en gnidningsløs bolighandel, der lever op til dine køberes forventninger. Sammen kan I skabe et stærkt samarbejde, der gavner alle de involverede parter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*