Bonells i Fields: Smykkebutik i København med et stort udvalg af smykker

Leder du efter et unikt smykke? Eller et personligt halskæde til din kæreste? Eller skal du giftes? Så besøg Bonells i Fields. Bonells er en smykkebutik i København, der tilbyder et udvalg af mange forskellige slags smykker. De forhandler smykker i mange forskellige materialer som guld, sølv og diamanter. Så kan du finde det perfekte smykker, der netop passer til din stil. Nedenunder finder du blot et udkast af udvalget. Om det er til dig selv eller en helt særlig person!

Smukke halskæder 

Hvis du leder efter en pæn halskæde, har Bonells mange forskellige slags at vælge imellem i forskellige prisklasser og også i mange forskellige slags materialer som forgyldt sølv, guld og hvidguld. Du finder blandt andet halskæder fra alle de kendte mærker som Alexander Lynggaard, Pernille Corydon, Georg Jensen og mange andre mærker med pæne designs.

Stilfulde ure i mange designs

Leder du efter et ur, så har Bonells også et stort udvalg af ure, som helt sikkert vil passe til netop din stil. Du kan finde mærker som Casio, Certina, Longines og Skagen. Er du til et traditionelt quartz-ur eller et smart digitalt ur? Så fører Bonells også et udvalg dette samt ure lavet i forskellige materialer. Størstedelen af dem i stål, men du kan også finde ure af guld og titanium. Ønsker du en specifik urrem, er dette også muligt. Prøv f.eks en farverig stofrem, der passer til dit outfit. Skal det være det helt eksklusive ur, som skal imponere, kan det være mærker som U-BOAT, Montblanc, Oris og Baume & Mercier, som Bonells også forhandler.

Så uanset dit budget eller hvilke slags smykker du er ude efter, så tag et kig forbi Bonells fysiske butik i Fields, hvor deres professionelle personale står klar til at vejlede dig til lige det, du har brug for eller på hjemmesiden https://bonells.dk/, hvor du kan se og købe smykker døgnet rundt. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*